AutoCrew Bergman

AutoCrew Bergman

Over Bergman Auto's

Mijn naam is Jan Bergman, eigenaar van Bergman Auto's gevestigd te Nederhorst den Berg. Samen met mijn vrouw Renate en 2 monteurs verzorgen wij al meer als 25 jaar onderhoud en reparaties aan uw kostbare bezit.

Om naast onze goede naam en reparatie u de maximale zekerheid te bieden, geven wij standaard op de door onze uitgevoerde werkzaamheden garantie in heel Europa! Daarnaast zijn wij officieel Bovag lid & onderdeel van het landelijke Bosch Autocrew-netwerk. Wij gebruiken uitsluitend onderdelen van originele kwaliteit. Daardoor blijft eventuele fabrieksgarantie op uw auto gewoon geldig.

Autocrew is een werkplaatsformule van Bosch, welke staat voor betaalbare kwaliteit. Alle automerken van verschillende bouwjaren zijn bij ons welkom. U kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud, reparatie, airco-service, occasions, het bestellen van uw nieuwe auto en gratis seizoenscontrole. Wij staan elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs.

In onze werkplaats maken wij gebruik van geavanceerde Bosch diagnose apparatuur en worden onze mensen continue bijgeschoold door Bosch, dit alles om uw auto vakkundig te kunnen onderhouden en repareren.

Kortom, Bergman Auto's is de perfecte combinatie van uw eigen garageĀ om de hoek waar u niet als een nummer wordt behandeld en waar de koffie altijd klaar staat,

gecombineerd met kwaliteit en service van de dealer en dit alles tegen scherpe prijzen.

Overtuig u zelf en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen